mandag den 19. april 2010

Bluse i hør


Denne bluse er fra Hendes Verden nr. 44/2009. Jeg så den i vinduet hos Garnoasen i Silkeborg, og syntes at den var så fin, så den måtte jeg strikke.
Blusen er strikket i Marks & Kattens Linen (100 % hør) på pind 3 ½. Den er strikket på langs med forkortede rækker. Færdigstrikket er den ubrugelig pga. den ekstremt vide halsåbning, men en fastmaskerække i hver anden retrille hjalp gevaldigt på det og en række krebsemasker ovenpå gav en fin finish.
Jeg er vild med den og med den sarte lyslilla farve, og den kan bruges hele sommeren med forskelligt tilbehør. Jeg strikkede blusen på 1½ uge, så det var et dejligt, hurtigt arbejde. Eneste ulempe er, at garnet afgiver en masse fiber, både under strikningen og i vask bagefter, så man skal lige tænke på, hvad den bliver vasket sammen med, og strikningen kan med fordel foregå udendørs og helst ikke med sorte fløjlsbukser på.

7 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Den er SÅ flot. Jeg har mønsteret og nu skal jeg da vist have fundet det frem. Det giver altid lidt ekstra at se et "rigtigt" eksemplar frem for et "reklame" foto i et blad :-)

Jette sagde ...

Nej, hvor er den flot, den er jo meget anvendelig med forskellige ting under, skøn farve.

emmy sagde ...

Det er en fin tunika du har strikket. Jeg ledte efter en blog om væv og fandt din, sikke mange fine vævede ting du har lavet. Jeg væver selv, men det bliver ikke til så meget. I øjeblikket har jeg viskestykker på væven i Håndværkernes Hus, herhjemme er væve tom, men jeg har lavet en trend i tyndt uld og silke til et halstørklæde, som skal sættes op.
Jeg håber du kigger forbi min blog.

emmy sagde ...

Gå ind på min blog, der har jeg sendt dig en award. God dag :)

LivM sagde ...

Så flott den ble og den kler deg jo perfekt! Nydelig farge på garnet!

Benthe sagde ...

Hvor er den bare skøn den tunika.
Den gad jeg godt at eje,men har ikke så langt tilbage i hendes verden desværre.

Brandy Jiang sagde ...

FIFA 15 Coins,just take a look here FIFA Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.xyfifa.com/