lørdag den 20. juni 2009

Sjal i Noro sock yarn

I marts købte jeg 2 nøgler Kureyon Sock Yarn i Bindestuen i Saltum, uden at have en ide om hvad jeg skulle bruge dem til. Men nu er de allerede brugt. Det ene nøgle til dette, og det andet har jeg nu strikket et lille sjal af.
Opskriften er fundet på Ravelry. Neverkont teknikken fascinerer mig hver gang jeg ser den. Sjalet er blevet så stort som et nøgle rakte til plus en smule fra den andet nøgle til den øverste kant. Det er ikke et stort sjal, men det når dog til albuen og kan fint bruges som sommersjal.
Denne farvekombination hedder S40 og er skøn.


7 kommentarer:

Anette sagde ...

Sikke et skønt sjal. Pludselig ved jeg hvad mit Noro sokkegarn skal bruges til!!
Tak for kigget.

Fríða sagde ...

nej, hvor skönt!
kh.fra Island
Frida

Life Looms Large sagde ...

That's really a beautiful shawl!!! Congratulations!!

Sue

Jette sagde ...

Det var sjovt, for jeg har også lige gemt den opskrift, havde slet ikke tænkt på mit Norogarn, men det er silkgarden, ved ikke om det er for tykt. Det er flot det du har strikket.

charlotte sagde ...

Det var et utrolig nydelig sjal, nesten et kunstverk! Mønsteret minner meg litt om påfuglfjær.

ovelia sagde ...

Hej ! Vilka underbara tyger och garner ! Jag kommer att starta en distanskurs i handvävning på Grebbestads folkhögskola i norra Bohuslän efter jul. Jag tror att det kommer att bli en trevlig kurs och därför vill jag sprida info om den. Om du vill läsa mer om den titta in på min hemsida www.ovelius.com
m.v.h Margareta

annettes kreativiteter sagde ...

Jeg har købt garn "Noro" og kikkede på google om jeg kunne finde noget inspiration til dette garn. Ih, hvor er det flot dit sjal, og sikken et flot mønster. Jeg har tilmeld mig din blog for den gir virkelig inspiration til mig. Jeg har også en blog der hedder annetteskreativiteter.blogspot.com du skal være velkommen til at kikke hvad jeg har lavet og her kommer også det sjal som jeg skal strikke. Mange søde strikkehilsener
fra Annette i Holbæk