onsdag den 22. april 2009

Garnindkøb

Jeg har købt garn i USA, nærmere bestem hos Webs , der havde fødselsdagssalg. Alpaca/silke blanding til vævning, og Cascade 220, som jeg længe gerne har villet prøve til strik, jeg valgte 11 farver, og må konstatere endnu en gang at jeg mest er til de grøn/blå/lilla nuancer med et par få afvigelser. Jeg slap ikke for at betale told, men jeg har gjort et godt køb alligevel.

Vævegarnet er til tørklæder, det er meget lækkert blødt.
Cascade 220 garnet er ikke til noget bestemt, men der er garn nok til et par trøjer eller 3 i fine nuancer, eller til et blødt tæppe i dominotern. Der er muligheder nok.


3 kommentarer:

Birgitta sagde ...

Oh vilka ljuvliga garner och bara mina favoritfärger. Skulle gärna ha dem och väva någon snygg halsduk eller något annat kul. Men i morron hoppas jag kunna börja på min turkosa löpare, så jag kan fota den och visa upp den. Ha en bra vecka nu i det vackra vårvädret.
Kramisar Birgitta

Ulla sagde ...

Fede farver!

Webs er et fantastisk og meget, fristende sted. Jeg har haft fornøjelsen at besøge dem. Selve butikken er adskillige gange større end en almindelig dansk butik. Bagved er der en lagerhal! med paller og reoler fyldt med billigt garn.

Fríða sagde ...

MUMS!
kh.fra Island
Frida