søndag den 16. september 2007

Hvad sker der?

Det er et travlt efterår.

Siden sidste indlæg har vi været på en fantastisk solfyldt ferie i Norge. Vi boede i hytte i ca. 1000 m. højde i nærheden af Fagernes, syd for Jotunheimen. Vi havde sol fra morgen til aften hver dag, så det blev til mange vidunderlige vandreture i højfjeldet. Det var en ferie, der rigtig gav opladning til batterierne.


Da vi kom hjem igen havde vi arbejdsweekend i vores sommerhus, som jeg har i fælleskab med mine 3 søstre, vi fik rigtig meget lavet og vores gamle far på snart 88 var også med.


Nu er vi så startet en større renovering af vores hus. Nye vandrør i en del af huset, nyt køkken og bryggers, nyt gulv i gæstetoilet. Vi har lavet midlertidigt køkken i soveværelset, som også skal gøres i stand, og så sover vi i gæsteværelset. De nye køkken- og bryggerselementer kommer i uge 43, så det er lang tid at undvære køkken og vaskefaciliteter. Men det bliver godt, når det er færdigt.

Vi har håndværkere på, så vi skal bare male selv, når vi når så langt.

Men jeg får også tid til at strikke. Jeg er snart færdig med Fifi, og jeg er over halvvejs på Forest Path Stole, som er meget spændende at strikke.
Her er et billede af Forest Path Stole, strikket i 1 trådet mohair fra Naturgarn.


3 kommentarer:

Fríða sagde ...

den stola-opskrift har jeg også og har kigget mange gange længe og grundigt på den, måske én dag.
kh.fra Island
Frida

strikkeforsker sagde ...

Din Forest Path stole er rigtig smuk, flot arbejde. Jeg har opskriften og leder bare stadig efter tid og det rigtige garn (mest det første).
Pøj pøj med ombygningen.

Charlotte Illum Larsen sagde ...

jeg faldt lige indenfor hos dig - hvor er det en dejlig blog du har..
Mange hilsner fra Ærø