lørdag den 18. august 2007

Cable-down raglan


Her er min første raglan-trøje, strikket oppefra og ned. Trøjen er strikket i Lucca fra BC Garn på pind 3,5. Jeg havde lidt problemer med at få udtagningerne på bærestykket pæne og ens, så jeg trevlede op nogen gange i starten, men ellers gik det bare derudad.
Opskriften er fra Knits, spring 2007.
Trøjen er meget lækker at have på, varm og blød, jeg er dog ikke så begejstret for farven. Jeg købte garnet over nettet, og der snyder farverne altså tit, det er ikke første gang, at jeg har konstateret det. Så hvis man vil være sikker, må der bestilles garnprøver hjem.
Nu er jeg spændt på, om det bløde garn vil 'fnuldre' i brug. Det vil vise sig, jeg tror, at jeg kommer til at bruge den meget, selv om farven ikke lige er mig, og den har ikke ændret sig væsentlig i vask.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

så din den blev, Inge! farven synes jeg faktisk klæder dig godt. jeg har forövrigt også kigget længe på den opskrift, men jeg skal bare liiiige......först.
kh.fra Island
Frida

Sus sagde ...

Den er bare flot, både mønster, model og farve, rigtig lækker,

Sus

Lone sagde ...

Den er meget flot! Jeg kan godt lige top-down raglan - de passer altid perfekt! Din er usædvanlig fin med snoninger, der ikke er for voldsomme.

Lone, Silkeborg

Helle sagde ...

Du skal da ikke være ked af farven--eg synes den er skøn --Blusen også :-)))
VH
Helle