søndag den 18. maj 2008

Avissweater


Min svoger ønskede sig en trøje i uld, og efter granskning af diverse strikkemodeller, valgte han Marianne Isagers avissweater fra bogen Strik a la carte.

Jeg valgte garnet supersoft fra Marianne Svit i den uvaskede udgave, og strikkede så stort set efter opskriften på pind 2½, tilpasset Torkils mål. Jeg strikkede dog ærmerne på rundpind i stedet for frem og tilbage, da jeg hader montering, og jeg ændrede halsen til rund hals i stedet for med lynlås, fordi jeg aldrig har prøvet at montere en lynlås i strik. Garnet var lidt stift at strikke med, men efter vask blev trøjen rigtig lækker, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg vælger det garn. Det har taget nogen måneder at blive færdig med trøjen, hvor jeg også strikkede på andet ind imellem.

Jeg er rigtig tilfreds med resultatet, og er stadig forbavset over, at det er så enkelt at lave så stor en effekt til avisspalterne.

Svoger er også tilfreds, jeg fik den flotteste buket blomster for mit arbejde, som jeg glædede mig over i lang tid.

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

wow, for en flot Avis! og skön buket du fik til tak. jeg synes sweateren er smartere sådan med rund hals end den sædvanlige hals nm lynsås.
kh.fra Island
Frida

Ulla sagde ...

Wow den er rigtig flot, jeg kan godt forstå han giver blomster.

Svits supersoft er iøvrigt identisk med Isagers højlandsgarn, bare meget billigere.

Jette sagde ...

Den er bare vildt flot din avistrøje, kunne også godt tænke mig at lave den engang. Har prøvet med lynlås i strik og det er ikke så svært, syede den fast i hånden. Brugte du supersoft til teksten også?

Inge sagde ...

Ja, Jette, jeg har brugt supersoft til det hele, man skulle tro, at det blev for tykt, men det gør det ikke.

Anonym sagde ...

Jeg synes faktisk også svoger er ret flot. Hvad synes I?
hilsen svoger.

mette friis sagde ...

hej Inge
utrolig flot bluse, du er bare skide god (-:
har jo selv en svaghed for Mariannes Svits garner, som vi gladeligt køber i læssevis når vi er i sommerhus. Nu har hun fået noget håndindfarvet uld i Limepå sin hjemmeside, og jeg elsker bare Lime...skal vist forbi hende i ferien.