søndag den 30. marts 2008

Secret of Chrysopolis

Jeg deltog i KAL'en vedr. Secret of Chrysopolis, og har været færdig med sjalet et stykke tid, men jeg ville prøve at farve sjalet, da garnets farve var en trist lysebrun.


Garnet er lækkert 50% uld og 50% kashmir, købt hos BC Garn; men farven er som sagt ikke så smuk. Jeg har farvet meget garn, men det er længe siden, så det krævede lidt overvindelse, at skulle i gang igen. Jeg forsøgte at farve sort, men sjalet har ikke taget imod som ventet, så det er blevet gråt, men under alle omstændigheder pænere end den lysebrune.


Sjalet er meget stort, så jeg måtte tage en stump gulvtæppe til hjælp for at få det spændt helt ud. Sjalet måler 80 x 250 cm.


Jeg synes at designet er flot, og jeg er tilfreds med resultatet, selv i den grå farve, kvaliteten er meget lækker. Sjalet er lovet væk til en veninde, hvis hun da kan lide det grå i stedet for sort, som lovet. Men ellers finder jeg nok et nyt at strikke i sort til hende.


2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Meget flot og imponerende arbejde. Du er en modig kvinde, jeg turde ikke farve et færdigt sjal. Men det færdige resultat er flot.

Jette sagde ...

Hvor er det flot, og farven er da fin... Helt røde ører her, for jeg opgav det mønster, kunne bare ikke finde ud af at gøre det rigtigt, trods mange forsøg...