lørdag den 27. oktober 2007

Mislykkede projekter

Jeg har i løbet af i år strikket to mislykkede projekter. Mislykkede i den forstand, at resultatet ikke er blevet som ønsket, men processen var god i begge tilfælde.

Det første er en trøje strikket i garn fra Jojoland, lækkert blødt uldgarn ved navn Melody og med skønne farveskift, jeg købte garnet på ebay.
Trøjen er strikket i entrelac eller neverkont teknikken efter inspiration fra Marianne Isagers bog Inka, modellen Tern side 23. Trøjen er OK, men desværre for lille til mig selv, så nu ligger den i kurven, indtil jeg bestemmer mig til at give den væk eller trevle op igen.Og her et nærbillede
Mit andet mislykkede projekt var Mystery Stole 3, som jeg strikkede i lækkert tyndt alpaca. Garnet er købt for en del år siden på en vævemesse i Sverige, løbelængde 1000 m./100 g. Kvaliteten blev rigtig lækker, men designet skuffede meget, så det bliver helt sikkert trevlet op igen.


I dag har jeg været til lagersalg hos BC Garn i Kolding og til Hobby- og håndarbejdsmesse i Fredericia. Det var nu ikke så spændende, synes jeg. Husflidsmessen i Viborg i september er mere interessant. Hos BC Garn var der rigtigt mange, og også mange gode tilbud, men jeg købte kun lidt cashmere/uld og lidt mohair/silke, som skal blive til sjaler, det ene skal være Secret of Chrysopolis, som jeg er meldt til, men ikke startet. Men det lover godt, så det bliver nok strikket. Jeg har også meldt mig til Secret of the Stole, men jeg er mere usikker på det design, så jeg afventer.


1 kommentar:

marianne S. sagde ...

Æv hvor ærgerligt med den sweater - det er ellers nogle usædvanligt smukke farver og et flot mønster. Kan den ikke strækkes lidt?
kh
marianne